Hızlı ve Öfkeli 7 Hafta Sonunu Rekor İzlemeyle Kapattı!



İlk filminden bu yana büyük bir izleyici kitlesi bulunan ve beyazperdenin en iyi aksiyon filmleri serilerinden gösterilen Hızlı ve Öfkeli serisinin 7. halkası Paul Walker’ın vefatından sonra nihayet geçtiğimiz Cuma günü vizyona girdi.


Vizyona girdiği andan itibaren de rekor izlenmeleri beraberinde getiren Hızlı ve Öfkeli 7, ülkemizde tüm zamanların en iyi açılışını yapan yabancı film oldu. Şüphesiz Paul Walker’ın vefatının ve seriye Jason Statham’ın katılmasının da etkili olduğu bu başarının rakamlarına değinecek olursak; Hızlı ve Öfkeli 7, 3 gün sonunda tam tamına 783.692 kişi tarafından izlendi. Bu da Hızlı ve Öfkeli’nin tam tamına 3 günde 9.026.965 TL hasılat elde ettiğini gösterir.


Hızlı ve Öfkeli 7 tahmin edebileceğiniz üzere sadece Türkiye’de değil, dünyada da iyi bir gişe hasılatı elde etmiş durumda. Zira Hızlı ve Öfkeli 7, BoxOffice Mojo’nun verilerine göre; vizyonda bulunduğu 3 gün boyunca sadece Amerika’da 143,623 milyon dolar, dünya genelinde ise 384 milyon dolar hasılat elde etmiş durumda.

Yorumlar